Autoverhuur Alicante Luchthaven

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Alicante Luchthaven

Vind goedkope autoverhuur in Alicante Luchthaven door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Alicante Luchthaven. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Alicante Luchthaven

Autohuur Alicante Luchthaven
Auto huren Alicante Luchthaven

Alicante Airport (ALC) is een internationale luchthaven in het zuiden van Spanje aan de Middellandse Zee – 12 km ten zuidwesten van Alicante center.De luchthaven heet in het Spaans “Aeropuerto de Alicante” en werd geopend in 1967 onder de naam “El Altet”.

De luchthaven van Alicante is de 6e drukste in Spanje en een van de 50 drukste in Europa. De luchthaven bedient 9,9 miljoen passagiers per jaar (2011).

Ongeveer 40 luchtvaartmaatschappijen hebben directe vluchten van Alicante Airport naar 86 bestemmingen in Noorwegen en in het buitenland. De luchtvaartmaatschappij Ryanair heeft zijn hoofdkwartier hier, en hebben vaak vertrekken naar dergelijke Londen en Birmingham.

De luchthaven van Alicante beschikt over een terminal (pas geopend), en er zijn openbare voorzieningen zoals restaurants, cafes, bar, winkels (inclusief duty free), apotheek, internettoegang, medisch centrum, ATM, wisselkantoor, Vip Lounge, vergaderzalen en informatie disk.

Er zijn geen hotels op de luchthaven en de dichtstbijzijnde is het Holiday Inn Alicante – Playa de San Juan.

Transport opties van Alicante Airport naar de stad bestaat uit bussen of taxi. Het zal binnenkort mogelijk zijn om de tram te gebruiken om het centrum, toen de kelder van het terminalgebouw is ontworpen voor het tramstation. Als u een auto wilt huren in Alicante, een aantal autoverhuur kantoren in de aankomsthal op de luchthaven – zoals Avis, Hertz, Sixt en Europcar.