Autoverhuur Alicante

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Alicante

Vind goedkope autoverhuur in Alicante door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Alicante. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Alicante

Autohuur Alicante
Auto huren Alicante

Alicante is een stad in het zuidoosten van Spanje de Middellandse Zee.Alicante is de tweede grootste stad in de regio Valencia, en is de hoofdstad van de provincie Alicante.

Economie van de stad is grotendeels gebaseerd op het toerisme en de wijnproductie. Alicante is het centrum van de Costa Blanca en de vele toeristen kiezen voor deze stad als een plaats misschien wel in de eerste plaats vanwege het milde klimaat en de prachtige stranden.

De oude stad van Alicante is een belangrijke toeristische attractie – met zijn historische gebouwen, de smalle straatjes en de gezellige cafes, restaurants en winkels.

Een beroemde bezienswaardigheid in de stad is het kasteel “Castillo de Santa Barbara” uit de Middeleeuwen. Delen van het kasteel zijn uit ca.. jaar 230 voor Christus kr. Het kasteel ligt op een heuvel – 300 meter – en hier krijg je een prachtig uitzicht over de baai Costa Blanca.

Onder het kasteel is de stad met het stadhuis uit 1760, Santa Maria kerk uit de jaren 1300 en de Renaissance kerk van San Nicolás de Bari uit 1700.

Andere toeristische attracties in Alicante zijn Het archeologisch museum “Marq” – waar de bezoekers krijgen een interactieve reis door de geschiedenis – met exposities van voorwerpen van de prehistorie tot de moderne tijd.

Anders, de stad heeft vele markten en parken, een aantal uitnodigende stranden – waar Playa San Juan is een van de meest populaire front “Explanada de Espana” – omgeven door palmbomen, arena uit 1849 (de stierenvechter museum) en het Museum van Hedendaagse Kunst – die men kan zie exposities van werken van dergelijke Miró, Dalí en Picasso.

Luchthaven van de stad – Alicante Airport – ligt 12 mijl ten zuidwesten van het centrum.