Autoverhuur Bilbao

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Bilbao

Vind goedkope autoverhuur in Bilbao door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Bilbao. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Bilbao

Autohuur Bilbao
Auto huren Bilbao

Bilbao ligt in de Golf van Biskaje en de Atlantische Oceaan in het noorden van Spanje, en is de hoofdstad van de provincie Vizcaya.Bilbao is het centrum voor inheemse Baskische regio. De stad heeft 353.000 inwoners, terwijl het grootstedelijk gebied heeft een bevolking van ongeveer 1 miljoen (2011).

Bilbao is een belangrijke haven en een industrieel centrum. Twee kleinere bergketens rondom de stad – Pagasarri en Artxanda.

De stad heeft een aantal toeristische attracties – waaronder Art Museum “Museo del Bellas Artes ‘Hall uit 1892, Arriga Theater uit 1890, Champs Elysee Theater in 1902 met een Art Nouveau gevel, St. Anton kerk uit 1433, de kathedraal van Santiago uit de jaren 1400 en het Guggenheim Museum , dat werd geopend in 1997. Het museum heeft zowel permanente en tijdelijke tentoonstellingen van hedendaagse kunst. Guggenheim Museum is gehuisvest in een innovatief gebouw dat wordt gedekt door titanium borden en glazen, en is een attractie op zich. Het museum heeft meer dan 500.000 bezoekers per jaar.

Bilbao heeft anders een aantal parken en groene ruimten – “. Dona Casilda Park” met inbegrip van het stadspark Daarnaast is er een maritiem museum, een archeologisch museum en een historische (Baskisch) museum.

De luchthaven Bilbao Airport bevindt zich op 12 mijl ten noorden van het centrum gelegen.