Autoverhuur Elche

  1. Home
  2. chevron_right
  3. Autoverhuur Spanje
  4. chevron_right
  5. Autoverhuur Elche

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Elche

Vind goedkope autoverhuur in Elche door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Elche. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Elche

Autohuur Elche
Auto huren Elche

Elche is gelegen in het zuidoosten van Spanje aan de rivier de Vinalopó, en behoort tot de regio Valencia.Elche is de tweede grootste stad in de provincie Alicante en ligt op ongeveer 18 km ten westen van de Middellandse Zee – en 26 km ten zuidwesten van de stad Alicante.

Elche heeft 230.000 inwoners (2010), en staat bekend om zijn skoindustri. Bovendien, landbouw, handel en toerisme andere belangrijke industrieën van de stad. De stad is ook bekend om zijn daddelpalmeskog “El Palmeral” – en dat is alleen Europa.

De afwikkeling van Elche heeft een Moorse uitstraling, met witte huizen en platte daken. In het historische centrum van de gebouwen van de stad uit verschillende tijdperken – waaronder theater “El Gran Teatro” uit 1920 – en dit is ook een heleboel leuke winkels, restaurants en pubs. Elche heeft verschillende winkelcentra in andere delen van de stad.

In 1897, de beroemde steen sculptuur “La Dama de Elche ‘uit het jaar 400 voor Christus Kr. gevonden in het gebied (2 km ten zuiden van Elche). Vandaag de dag kan men een bezoek aan de plaats waar het werd gevonden – waar het archeologisch museum “Museo de la Alcudia” ligt.

Andere toeristische attracties in de stad zijn Paleis Altamira door de rivier uit de jaren 1400, de Basiliek “Basilica de Santa Maria” uit de jaren 1670, de toren “La Torre del Consell” uit 1441 (nu het stadhuis), de Arabische baden uit de 1150’s, een botanische tuin en een museum voor hedendaagse kunst.

De kust van de prachtige stranden en kristalhelder water – en hier is het ook geweldig duiken kansen.

Het dichtstbijzijnde vliegveld is Alicante Airport – El Altet, ligt op 19 km ten oosten van Elche.