Autoverhuur Estepona

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Estepona

Vind goedkope autoverhuur in Estepona door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Estepona. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Estepona

Autohuur Estepona
Auto huren Estepona

Baden en resort gelegen in Estepona Zuid-Spanje aan de Costa del Sol “Costa del Sol”.De stad is prachtig gelegen aan de Middellandse Zee, en heeft ongeveer 65.000 inwoners (2011). In het toeristische seizoen van de bevolking aanzienlijk verhoogt. Estepona onderdeel van de provincie Málaga en ligt in de regio van Andalusië.

De stad is beroemd om zijn uitnodigende stranden, en heeft 21 km van de kustlijn. De twee beroemdste stranden in Estepona zijn “Rada” (in het midden) en “Cristo Beach”. Estepona is ook bekend om zijn mediterrane klimaat met milde temperaturen het hele jaar door, en de stad is reclame met 325 dagen zon per jaar.

De meeste toeristen komen naar Estepona te ontspannen zonnebaden, zwemmen en strandjutten. Daarnaast zijn er uitstekende mogelijkheden voor watersport hier.

Andere toeristische attracties in de stad zijn Oude stad – dat is relatief goed bewaard gebleven, Los Remedious kerk uit 1700, de klokkentoren “Torre del Reloj” uit 1400 en het kasteel “Castillo San Luis” uit de jaren 1500. Estepona heeft ook een archeologisch museum, een museum, een etnografisch museum en een tyrefektermuseum gelegen aan de “Plaza de Toros” – stierenvechtersarena van de stad.

Passagiers die reizen naar Estepona met kinderen, moeten een bezoek aan de Afrikaanse dierenpark “Selwo Safari Park”.

In Estepona zijn verschillende goede golfbanen, een verscheidenheid aan spa-en thermale baden, vele tapas bars en restaurants en goede winkels – met kleine lokale winkeltjes en kraampjes met textiel en lederwaren.

Als je rijdt 30 min. van de stad, kunt u een bezoek Puerto Banos, waar u een groot aantal exclusieve designer winkels, zoals u Armani en Versace.

Het dichtstbijzijnde vliegveld is de luchthaven van Gibraltar ligt 47 km ten zuidwesten van Estepona. Een andere optie is De luchthaven van Málaga, gelegen 81 km ten noordoosten van Estepona.