Autoverhuur Avila

  1. Home
  2. chevron_right
  3. Autoverhuur Spanje
  4. chevron_right
  5. Autoverhuur Avila

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Avila

Vind goedkope autoverhuur in Avila door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Avila. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Avila

Autohuur Avila
Auto huren Avila

Avila (Avila de los Caballeros) is gelegen in het centrum van Spanje, en is de hoofdstad van de provincie met dezelfde naam.De stad behoort tot de regio Castilla y Leon, en heeft 59.000 inwoners (2011).

Avila is gelegen aan de rivier de Adaja – ongeveer 100 mijl ten noordwesten van Madrid.De stad is een belangrijk commercieel centrum voor de regio, en heeft twee universiteiten. De stad ligt 1131 meter boven de zeespiegel – en is de hoogste provinciale hoofdstad van Spanje.

Avila is een voormalige koninklijke stad en dit wordt weerspiegeld in de vele paleizen en gebouwen in de stijl van de Renaissance, met inbegrip van Valserrabanospalasset uit de jaren 1400 (nu hotel) en het Casa de los Deanes uit de jaren 1500 (voormalige pastorie, die vandaag de dag een provinciaal museum).

Avila is beroemd om zijn 2,5 km lang Romeinse middeleeuwse stadsmuren, die vandaag de dag is een UNESCO World Heritage Site. Muren zijn opgebouwd uit bruin graniet, en werd opgericht in 1090. De muur heeft 80 torens en 9 poorten die nog intact zijn.

De Avila gotische kathedraal (gebouwd tussen 1100 – en 1300’s) is ook een toeristische attractie hier. De kathedraal ziet eruit als een fort, en is onderdeel van de muur.

Andere belangrijke toeristische attracties in Avila zijn de Romaanse kerken van San Vicente, San Pedro en San Segundo – alle uit de 1100’s en het Museum van de Kathedraal – met tentoonstellingen van religieuze kunst.

De stad heeft verder een zwembad, tennisbanen en golfbanen.

De dichtstbijzijnde grote internationale luchthaven is de luchthaven Madrid Barajas, op 130 km ten westen van Avila.