Autoverhuur Córdoba

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Córdoba

Vind goedkope autoverhuur in Córdoba door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Córdoba. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Córdoba

Autohuur Córdoba
Auto huren Córdoba

Córdoba, de hoofdstad van de provincie Córdoba, is de grootste stad van Argentinië na de hoofdstad Buenos Aires.In Córdoba wonen 1.329.604 (2010) inwoners.

Córdoba is een binnenzee gelegen in Argentinië aan weerszijden van de rivier Suquía in een belangrijk landbouwgebied.De auto-industrie is een van de belangrijkste industrieën in Córdoba die ook bekend staat om technologisch centrum van Argentinië met een belangrijke ontwikkeling van onder andere software.

Het is een belangrijke universiteit met zes universiteiten, en de stedelijke omgeving wordt gekenmerkt door studenten. Universidad Nacional de Córdoba is de tweede oudste van Latijns-Amerika universiteit toen het werd opgericht door de Jezuïeten gedurende vierhonderd jaar geleden in 1613. In 1918, Córdoba was de zetel van een belangrijke universiteit revolutie in Argentinië.

De stad werd opgericht in 1573 door Jerónimo Luis de Cabrera, die het vernoemde naar Córdoba, Spanje.Het was een van de eerste koloniale steden in wat nu Argentinië. In 2000 riep UNESCO de Jezuïeten-kwart van de oude stad als werelderfgoed. In 2006 werd Córdoba benoemd tot Jaar van de Cultuur in Amerika. De kern van de stad is rond St. Martins Square.

Córdoba is gelegen aan de voet van de bergen “Sierras de Córdoba, ‘en niet ver van de stad zijn er een aantal belangrijke toeristische bestemmingen. Een van hen is de Villa Carlos Paz is gelegen aan een meer.

Het dichtstbijzijnde vliegveld is Ingeniero Aeronáutico Ambrosio LV Taravella Internationale Luchthaven 9 mijl ten noorden, ten noordoosten van het centrum.