Autoverhuur Oviedo

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Oviedo

Vind goedkope autoverhuur in Oviedo door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Oviedo. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Oviedo

Autohuur Oviedo
Auto huren Oviedo

Oviedo is de hoofdstad van de Noord-Spaanse regio Asturië. De stad is gelegen tussen de rivieren de Nalón en Nora, en heeft ca.. 225.000 inwoners (2010). Oviedo, samen met de omliggende steden van Gijón en Aviles een van de grootste en belangrijkste industriële Spanje gebieden.

Volgens de traditie die Oviedo te worden opgericht door twee monniken in 761 Het is echter bewijs gevonden geeft aan dat mensen hier al gewoond in de oudheid.

Oviedo heeft vele architectonische bezienswaardigheden te bieden. Het belangrijkste hierbij is de prachtige kathedraal “San Salvador” van 1288. Overblijfselen van een oudere kathedraal 800s bevindt zich in het gebouw, en het gehele complex is een UNESCO World Heritage Site. Er zijn ook diverse andere interessante kerken in Oviedo, met inbegrip van “Laat Balesquida” Kapel van de jaren 1200 en de “Basilica de San Julián de los Prados.” Ook het klooster “San Vicente” van 700’s genoemd. Het herbergt het Archeologisch Museum van Asturië.

Anders zijn er ook enkele opvallende niet-religieuze gebouwen in de stad – met inbegrip van het paviljoen “Santa Maria del Naranco” (oorspronkelijk een deel van een paleis complex van de 800’s), de fontein “La Foncalada” (ook van de 800’s), het stadhuis (“Casa Consistoral “) uit 1662 en de Oude Markt” El Fontán “, die werd gebouwd over de tijd van het stadhuis.

Het dichtstbijzijnde vliegveld is Asturias Airport, gelegen 47 km ten noordwesten van Oviedo.