Autoverhuur Pamplona

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Pamplona

Vind goedkope autoverhuur in Pamplona door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Pamplona. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Pamplona

Autohuur Pamplona
Auto huren Pamplona

Pamplona is de hoofdstad van de Noord-Spaanse regio Navarra.De stad heeft ongeveer 200.000 inwoners (2010), en bevindt zich ongeveer 82 km ten zuidoosten van de havenstad San Sebastián.

Volgens de traditie, Pamplona worden gesticht door de Romeinse keizer Pompeius rond het jaar 75 na ChristusKr. onder de naam Pompaelo. In 700 AD werd de stad veroverd door de Arabieren, en aan het einde van dezelfde eeuw door Karel de Grote. Gedurende een groot deel van de Middeleeuwen Pamplona hoofdstad van het koninkrijk van Navarra.

De rest heeft gedaan Pamplona beroemde – en dat is ook de belangrijkste attractie – de jaarlijkse San Fermin festival (“Fiesta de San Fermín”). Het vindt plaats tijdens de periode van 6 – 14 Juli. Het is eigenlijk een stierengevecht, maar voorafgaand aan de gebeurtenissen binnen de arena gedragen de zogenaamde bull run door de smalle straatjes van Pamplona. Het is beschouwd als bijzonder heldhaftig – met gevaar voor lijf en leden – van te voren de stieren uit te voeren. Verschillende zijn gedood in deze “beweging” door de jaren heen – zelfs nog meer zwaar beschadigd.

San Fermin festival vereeuwigd in de beroemde roman van Ernest Hemingway, En de zon loopt zijn baan, die uitkwam in 1926.Hemingway was aanwezig vele malen tijdens dit festival.

Aangezien het San Fermin festival had (en heeft nog steeds) een dergelijke dominante positie in termen van reputatie Pamplona, ​​kan men gemakkelijk vergeten dat de stad heeft andere dingen te bieden – met inbegrip van een aantal interessante architectuur. De belangrijkste bezienswaardigheden zijn de prachtige laat-gotische kathedraal uit 1700, een citadel uit de jaren 1400 en de resten van de dikke middeleeuwse stadsmuren.

Het dichtstbijzijnde vliegveld is de luchthaven Pamplona, gelegen op 6 km rietvoorn het centrum van Pamplona.