Autoverhuur San Sebastián

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren San Sebastián

Vind goedkope autoverhuur in San Sebastián door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in San Sebastián. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

San Sebastián

Autohuur San Sebastián
Auto huren San Sebastián

San Sebastián is de hoofdstad van de noordelijke Spaanse provincie Guipúzcoa. De afstand tot de grens Frankrijk bedraagt ​​ca. 17 km.Het aantal inwoners is ongeveer 185.000 (2011). San Sebastian is al jaren bekend als een mondaine badplaats, en in vroeger tijden had het Spaanse hof van zijn zomerverblijf hier. San Sebastian heeft een belangrijke functie zowel als een haven-en industriestad, maar de belangrijkste industrie is nog steeds het toerisme.

Een andere manier om San Sebastian te presenteren is om te spreken van een van de beste van Baskenland toeristische bestemming. Baskenland is de naam van een historisch inheems gebied aan het hoofd van de Golf van Biskaje, die zowel een Spaanse en een Franse deel omvat. Baskische cultuur invloed dus sterk zowel de geschiedenis en de mensen van San Sebastian, dat komt vooral tot uiting in de jaarlijkse “Semana Grande” festival. Dan zal er stierengevechten, parades, concerten, vermaak en wedstrijden binnen de onderscheidende Baskische roeien sport.

Een belangrijke reden voor San Sebastián populariteit als toeristische bestemming, het zijn twee zandstranden – een aan elke kant van het centrum. “La Concha” is de langste van hen, en wordt beschouwd als een van ’s werelds beste. De andere strand is vooral populair bij surfers.

Wat kenmerkt San Sebastian, architectuur Victoriaanse stijl – zowel in het centrum en langs het prachtige strand promenades. In het havengebied, waar de voormalige bezaaid met vis kramen, er zijn op dit moment exclusieve vissen en schaal-en schelpdieren restaurants.

Het dichtstbijzijnde vliegveld is de luchthaven San Sebastián, 20 mijl ten noordoosten van het centrum gelegen.