Autoverhuur Reus

  1. Home
  2. chevron_right
  3. Autoverhuur Spanje
  4. chevron_right
  5. Autoverhuur Reus

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Reus

Vind goedkope autoverhuur in Reus door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Reus. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Reus

Autohuur Reus
Auto huren Reus

Reus is gelegen in de noordoostelijke Spaanse provincie Catalonië. De provincie is verdeeld in een aantal “Comarca” en Reus is de hoofdstad van de “comarca” Baix Camp. De stad ligt op een hoogte meer dan 100 meter boven de zeespiegel en heeft ongeveer 110.000 inwoners (2011). De afstand tot de naburige stad Tarragona ligt op 14 km, en Barcelona 90 km.

Reus werd opgericht in de vroege middeleeuwen, maar de stad zelf is grotendeels gekenmerkt door een aantal grote modernistische gebouwen. Dit is voornamelijk te wijten aan de vesrdensberømte architect Antoni Gaudi werd hier geboren. De gebouwen die hij niet heeft getekend jezelf, maar de meeste van hen zijn ondertekend door een aantal van zijn studenten. Ze zijn gebouwd in een architectonische stijl mix met inrichting is geïnspireerd op de Catalaanse traditie. Tot de belangrijkste zijn Casa Navas, Casa Rull, Casa Gasull, Casa Pinyol, Casa mond en Xalet Serra – alle gebouwd in de periode ca. Van 1900 tot 1910.

Anders Reus biedt verschillende interessante musea. De meest populaire is de Gaudí Centre, gewijd aan de genoemde architect, die in de stad geboren in 1852. Het museum werd geopend in 2007, ligt aan het centrale plein in Reus. Het bevat verschillende objecten van Antoni Gaudí, en multimedia presentaties van zijn werk. In het gebouw is er een restaurant, en bij de hoofdingang is ook de VVV-kantoor gevestigd in Reus.

Het dichtstbijzijnde vliegveld is de luchthaven Reus, die is gelegen 7,5 mijl ten zuidoosten van het centrum.