Autoverhuur Tudela

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Tudela

Vind goedkope autoverhuur in Tudela door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Tudela. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Tudela

Autohuur Tudela
Auto huren Tudela

Tudela is een stad in de autonome regio Navarra in het noorden van Spanje, meer bepaald in Ebrodalen.Tudela heeft ca.. 40.000 inwoners (2011).

Het is waarschijnlijk leefde in dit gebied sinds de oudheid, maar de stad zelf Tuleda werd gesticht door de Moren in 802 ADkr. Het was van groot strategisch belang voor de 900s. In het jaar 1119 werd het veroverd door de christelijke Generaal Alfonso. In de middeleeuwen – tot 1498 – alle Joden werden verboden in Tudela. Maar de stad, waaronder Bekend als de thuisbasis van de Joodse ontdekkingsreiziger Benjamin van Tudela, die leefde in de 1100S.

De belangrijkste attractie van Tudela, zij het een beetje buiten de stad, nationaal park “bar gedeelte Reales de Navarro.” Het is gelegen in een uniek landschap, en is vergeleken met de Grand Canyon in Verenigde Staten.

Anders, de indrukwekkende kathedraal van Tudela in de meest populaire het centrum stad attractie. Het werd gebouwd in de 1100S, maar is uitgebreid in verschillende fasen. Het lijkt dus als een structuur in een kenmerkende mix architectuur. De kathedraal heeft twee torens – een Romaanse en Renaissance.

Er zijn ook diverse andere historische kerken in Tudela, en andere overblijfselen van middeleeuwse architectuur – met inbegrip van de achthoekige toren “Torre Monreal” en het indrukwekkende “Palacio Hoofdkerk” van het einde van de jaren 1400, waarin zich tegenwoordig meerdere museum afdelingen.

Het dichtstbijzijnde vliegveld is de luchthaven van Zaragoza, op ca.. 88 km ten zuidoosten van Tudela.