Autoverhuur Vitória Luchthaven

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Vitória Luchthaven

Vind goedkope autoverhuur in Vitória Luchthaven door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Vitória Luchthaven. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Vitória Luchthaven

Autohuur Vitória Luchthaven
Auto huren Vitória Luchthaven

Vitoria Airport (VIT) is een kleine luchthaven in Noord- Spanje – Ongeveer 11 mijl ten noordwesten van het centrum van Vitória.De luchthaven heet in het Spaans “Aeropuerto de Vitória”.

Vitória Airport heeft vooral chartervluchten, en luchtvaartmaatschappijen Iberia, TNT Airways, Air Europa heeft directe vluchten van hier naar dergelijkeIbiza, Alicante, Valencia, Sevilla en Mallorca.

De luchthaven werd geopend in 1980 en heeft een terminal gebouw. Vitória Luchthaven onderhouden ongeveer 28.000 passagiers in 2011.

Er zijn beperkte faciliteiten op de luchthaven, maar er is een restaurant / cafe hier, een winkel, een geldautomaat, internet toegang, en informatiebalie.

Er zijn geen hotels op de luchthaven, maar er zijn verschillende accommodaties om uit te kiezen in de directe omgeving, of in Vitória centrum van de stad.

Om van Vitória Airport naar het centrum van de kern moet gebruiken taxi. Er is geen busdienst hier. Taxi’s zijn opgesteld buiten de aankomsthal van de luchthaven.

Als u een auto wilt huren in Vitória, kan dit geregeld worden in het centrum. Er zijn geen autoverhuurbedrijven bij de luchthaven, maar je kunt nog steeds een overeenkomst aangaan om de auto hier te brengen – in overeenstemming met het autoverhuurbedrijf.