Autoverhuur Almería

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Almería

Vind goedkope autoverhuur in Almería door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Almería. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Almería

Autohuur Almería
Auto huren Almería

De haven van de stad Almería ligt in het zuidoosten van Spanje de Middellandse Zee en aan de Andalucia regio horen.De stad is de hoofdstad van de provincie Almeria, op 175 km ten oosten van Málaga.

Almería heeft 190.000 inwoners (2011), en is een belangrijke toeristische centrum van de Costa del Sol (“Costa del Sol”). Het gebied is beroemd om zijn 320 dagen zon per jaar, en toeristen komen hier in de eerste plaats op de zon-en strandvakantie.

Het centrum van Almería heeft een Arabische sfeer met smalle straatjes. De stad vartegn is de indrukwekkende Arabische citadel “Alcazaba” uit de jaren na 1200. Dit is de tweede grootste van de islamitische forten van Andalusië (na het Alhambra). Het fort is gelegen op een heuvel boven de stad, en vanaf hier heeft u een prachtig uitzicht over de haven.

Andere populaire toeristische attracties in Almería zijn De gotische kathedraal uit 1543 (de oude stad), Arte Museo de Almería (CAMA) – met exposities van hedendaagse kunst, het Archeologisch Museum en het Historisch Museum.

Anders Almeria zandstranden (hier vind je ook hun eigen ongerepte zandstrand), cultureel erfgoed, galeries, theaters, parken en groene ruimten.

Almeria Airport is een internationale luchthaven ligt op 8 km ten oosten van het centrum.