Autoverhuur Almería Luchthaven

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Almería Luchthaven

Vind goedkope autoverhuur in Almería Luchthaven door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Almería Luchthaven. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Almería Luchthaven

Autohuur Almería Luchthaven
Auto huren Almería Luchthaven

Almeria Airport (LEI) is een internationale luchthaven in het zuidoosten van Spanje aan de Middellandse Zee, ongeveer 8 km ten oosten van Almería center.De luchthaven heet in het Spaans “Aeropuerto de Almería”.

De luchthaven werd geopend in 1968 en beschikt over een terminal (gerenoveerd in 2010).

Almeria Airport bedient 781.000 passagiers per jaar (2011), en van 21 luchtvaartmaatschappijen hebben rechtstreekse vluchten naar 14 bestemmingen in Noorwegen en in het buitenland. Populaire routes zijn Londen, Madrid, Brussel, Amsterdam en München.Daarnaast heeft de luchthaven heeft aanzienlijke charter verkeer in de zomer.

De terminal gebouw bestaat uit 3 verdiepingen en er zijn faciliteiten zoals winkels, restaurants, cafes, een bar, ATM, apotheek, informatiebalie, medische noodsituaties, en een terras met uitzicht op de start-en landingsbaan.

Om naar Almería stad, kan men met de bus of taxi. Veel mensen willen een auto te huren in Almeria, om rond te krijgen op uw eigen, neem aangenaam reizen of om nieuwe plaatsen te ontdekken. Op Almeria Airport heeft diverse autoverhuurbedrijven kantoren – met inbegrip van Hertz, Europcar en Goldcar. Het loont om een ​​huurauto te reserveren voor vertrek, en bij aankomst in Almeria Airport, de auto zal klaar om te worden verzameld.