Autoverhuur Calpe

  1. Home
  2. chevron_right
  3. Autoverhuur Spanje
  4. chevron_right
  5. Autoverhuur Calpe

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Calpe

Vind goedkope autoverhuur in Calpe door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Calpe. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Calpe

Autohuur Calpe
Auto huren Calpe

Calpe (Calp ook wel bekend als) is een stad aan de kust gelegen in het zuidoosten van Spanje aan de Costa Blanca, in het bijzonder tussen de grotere steden Valencia en Alicante.De stad heeft ongeveer 30.000 inwoners (2010), waarvan meer dan 60% zijn buitenlanders. Calpe ligt in de provincie Alicante.

Calpe is van oorsprong een oude vissershaven, die in de afgelopen jaren is omgebouwd tot een resort stad gedomineerd door high-rise hotels. Echter, veel van de geschiedenis bewaard gebleven in de oude stad, waar de resten van de oude vestingwerken zijn nog zichtbaar. Een van de attracties hier is de verdedigingstoren “Torreo de la Peca”. Ook hield de Arabische wijk is een populaire toeristische bestemming. Anders moet je de tijd nemen om het Archeologisch Museum te bezoeken, waar sprake is van artefacten uit opgravingen in en rond Calpe.

Rock “Penon de Ifach” is waarschijnlijk de meest bezochte attractie in Calpe. Het deelt het langste zandstrand in twee, en is ruim 330 meter hoog. Vanaf hier zijn er een fantastisch uitzicht. Het doet denken aan de beroemde Rots van Gibraltar – die ook wordt genoemd Calpe in het Spaans. Met “Penon de Ifach” is ook een natuurgebied voor vogels en planten.

De stranden van Calpe worden beschouwd als een van de beste aan de Costa Blanca, en langs de restaurants aan het strand dicht bij elkaar gelegen. Een aantal van hen is gespecialiseerd in visgerechten.

Of 34 mijl ten noorden van de “Vergel Safari Park” – Passagiers die reizen naar Calpe met kinderen kan het een goed idee om ofwel een omweg 27 km ten zuiden naar Benidorm, waar grootste thema van Spanje park (Terra Mitica) is te zijn.

Het dichtstbijzijnde vliegveld is Alicante Airport, ligt ongeveer 76 km ten zuiden van Calpe.