Autoverhuur Girona

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Girona

Vind goedkope autoverhuur in Girona door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Girona. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Girona

Autohuur Girona
Auto huren Girona

Girona ligt in het noordoosten van Spanje, en is de hoofdstad van de provincie met dezelfde naam.De stad is ongeveer. 40 km ten westen van de Middellandse Zee, 80 km ten noordoosten van Barcelona – in de historische wijk van Catalonië.

Girona heeft 97.000 inwoners (2011), en is een universiteitsstad en een belangrijk commercieel en industrieel centrum. De stad ligt aan de samenvloeiing van de vier rivieren Onyar, Ter, Guell en Galligants.

Girona heeft een typisch mediterraan klimaat, met milde, natte winters en hete, droge zomers.

De oude stad van Girona is een belangrijke toeristische attractie, met zijn smalle, kronkelende straatjes en leuke winkeltjes, cafes en restaurants. Er is ook de Joodse wijk uit de jaren 1400 met smalle steegjes.

Een belangrijke mijlpaal in de stad is Girona kathedraal “Santa Maria”, die werd gebouwd tussen de jaren 1200 en de jaren 1800. Achter de kathedraal ligt een romantische tuin met arcades, die ook aan te bevelen om te bezoeken. Vlak naast de kathedraal Girona Art Museum.

Andere populaire toeristische attracties in Girona zijn de Katholieke kerk “Sant Feliu de Gerona” uit de jaren 1800, het klooster “St. Peter Galligants” – oorspronkelijk uit 1130, die zich tegenwoordig een archeologisch museum en “Banys-Arabieren” – Arabische baden uit de jaren na 1200.

Het is goed winkelen in Girona met speciaalzaken en kraampjes in het centrum van de stad en de belangrijkste winkelcentra iets uit het midden.

De stad van de internationale luchthaven – Girona Costa Brava Airport – ligt op 15 mijl ten zuidwesten van het centrum.