Autoverhuur Burgos

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Burgos

Vind goedkope autoverhuur in Burgos door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Burgos. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Burgos

Autohuur Burgos
Auto huren Burgos

Burgos ligt in het noorden Spanje en is de hoofdstad van de provincie met dezelfde naam.De stad behoort tot de regio Castilla y Leon, gelegen aan de rivier de Arlanzón. Burgos heeft 180.000 inwoners (2010), en is gelegen op een plateau – 850 m

De stad werd gesticht in de 800 en was in de 1000’s kroningsby van de koningen van Castilië. Vandaag Burgos een belangrijk commercieel centrum en het openbaar vervoer.

De stad heeft vele kerken, paleizen en middeleeuwse gebouwen, en een van de historische bezienswaardigheden van de stad zijn kathedraal van Burgos uit 1567, die werd begonnen in 1221. De kathedraal is een UNESCO World Heritage Site, en is beroemd om zijn grootte en zijn architectuur.

Ongeveer 1,5 km ten westen van Burgos is het klooster van “Santa Maria la Real de Las Huelgas,” die werd opgericht in 1187. Het klooster is open voor het publiek, en beval een bezoek.

Andere toeristische attracties in Burgos zijn Museum van de Menselijke Evolutie – geopend in 2010 – en heeft exposities omgaan met menselijke evolutie vanuit een wetenschappelijk oogpunt. Het museum tentoonstellingen onderzoekt ook de relatie tussen mens en natuur.

Burgos is anders een Museum, een bokmuseum, diverse parken en groene ruimten – “. Parque Castillo u” met inbegrip van het park

Het dichtstbijzijnde vliegveld is de luchthaven Burgos, 7 mijl ten oosten van het centrum gelegen.