Autoverhuur Mallorca Luchthaven

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Mallorca Luchthaven

Vind goedkope autoverhuur in Mallorca Luchthaven door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Mallorca Luchthaven. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Mallorca Luchthaven

Autohuur Mallorca Luchthaven
Auto huren Mallorca Luchthaven

Palma de Mallorca Airport (PMI) – ook bekend als Son Sant Joan Airport – is een internationale luchthaven gelegen op het Spaanse eiland Mallorca, op ongeveer 8 km ten oosten van de hoofdstad Palma de Mallorca.De luchthaven heet in het Spaans “Aeropuerto de Palma de Mallorca.”

De luchthaven is de 3e drukste in Spanje (na Madrid en Barcelona ), waar 21,1 miljoen passagiers per jaar.In het zomerseizoen zijn er grote charter hier.

Mallorca Airport werd geopend in 1960 en heeft een terminal gebouw. De luchthaven is de belangrijkste hub voor de luchtvaartmaatschappijen Air Berlijn, Air Iberworld en Europa, en ongeveer 35 luchtvaartmaatschappijen hebben directe vluchten van hier tot 122 nationale en internsjonale bestemmingen.

Er zijn een aantal van de faciliteiten op de luchthaven voor reizigers – inclusief winkels (inclusief belastingvrije winkel), restaurants, cafes, reisbureaus, banken, geldautomaten, VIP Lounges, informatiebalie, apotheek en eerste hulp station.De luchthaven is zeer goed aangepast voor gehandicapten.

Er zijn geen hotels op de luchthaven, maar je kunt een goede selectie van het stadscentrum van Palma te vinden.

Vervoer van Mallorca luchthaven en naar het stadscentrum bestaat uit de bus of taxi. Als u een auto wilt huren in Mallorca, heeft een aantal internationale autoverhuurbedrijven op de luchthaven haar relaties – zoals Avis, Europcar, Goldcar, Hertz, National en Sixt.