Autoverhuur Toledo

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Toledo

Vind goedkope autoverhuur in Toledo door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Toledo. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Toledo

Autohuur Toledo
Auto huren Toledo

Toledo ligt in het centrum Spanje Aan de oever van de rivier de Taag – ca. 70 km ten zuidwesten van de Spaanse hoofdstad Madrid.De stad heeft ongeveer 83.000 inwoners (2011), en is de hoofdstad van de autonome gemeenschap Castilla-La Mancha.

Toledo is een zeer oude stad, het had al een belangrijke positie in de Romeinse tijd. De stad had op een andere manier zijn grote bloeiperiode in de late Middeleeuwen, toen het op een na grootste (Spanje na Córdoba ) – en de bevolking moet dan zijn bijna 200.000.

Toledo is vooral bekend om zijn productie van staal, en hier is gemaakt zwaarden en messen continu sinds de Romeinse tijd. Vandaag de dag is het toerisme, dat heeft overgenomen als de primaire bron van inkomsten.

De meeste historische bezienswaardigheden van Toledo is gelegen in de oude stad – die idyllisch gelegen op een klif. Rondom het centrum is een groot deel van de dubbele wanden van de middeleeuwse goed bewaard gebleven – en binnen de muren vinden we tal van voorbeelden van de grote Moorse en Joodse architectuur langs de pittoreske, smalle straatjes.

Op het hoogste punt zit de indrukwekkende Alcázar. Een andere dominante is de femskipede kathedraal in gotische stijl, gebouwd tussen 1226 en 1493. Het wordt erkend van een afstand door zijn twee torens, en in de kathedraal, kunt u genieten van een aantal grote werken, waaronder het beroemde El Greco. Er is anders een prive-El Greco Museum in Toledo.

Over de rivier de Taag kan lopen een paar zeer oude bruggen. De meest bekende van deze – Alcántarabroen – werd gebouwd door de Romeinen en daarna de 800 is herbouwd door de Moren. Oude binnenstad van Toledo centrum is vol van de UNESCO World Heritage List.

Het dichtstbijzijnde vliegveld is Madrid-Barajas International Airport, ligt ongeveer 98 km ten noordoosten van Toledo.