Autoverhuur Torremolinos

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Torremolinos

Vind goedkope autoverhuur in Torremolinos door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Torremolinos. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Torremolinos

Autohuur Torremolinos
Auto huren Torremolinos

Torremolinos is gelegen in het zuiden van Spanje – In de Spaanse provincie Málaga in Andalusië.De stad ligt 14 km ten zuidwesten van Malaga stad – in het bijzonder aan de populaire Costa del Sol (Sun Coast). Torremolinos heeft ongeveer 68.000 inwoners (2011), maar de vakantie seizoen is dit aantal vermenigvuldigd – wanneer toeristen komen naar deze populaire badplaats.

Er zijn verschillende interessante archeologische vondsten in het gebied, waaruit blijkt dat er hier een grote nederzetting al 150.000 jaar geleden. Uit de oudheid, en door delen van de Middeleeuwen, werd de regio gedomineerd op zijn beurt door de Feniciërs, Romeinen en Arabieren. De Arabieren gebouwd zoals de 12 meter hoge toren verdediging – Torre de los Molinos – dat geeft de stad haar naam.

Torremolinos was een arme vissersdorp tot toeristen is ontwikkeld als hoofdberoep in het gebied in de jaren 1950. Het was de eerste van de resorts aan de Costa del Sol, die is ontwikkeld en al snel bereikte grote populariteit, met name onder Britse toeristen.

De meest bekende attractie is de meer dan 2 km lang strand “Playa de Torremolinos.” Anders is er de meer populaire bestemmingen iets uit het midden – richting Malaga. Eerst en vooral, het gaat voor de exotische krokodil park (met meer dan 300 krokodillen in de “alle” maten), Aqualand – grootste water Costa del Sol park en de botanische tuin “Jardin Botanico Molino de Inca ‘.

Torremolinos is ook bekend om zijn bruisende nachtleven, met bars, restaurants en nachtclubs.

Het dichtstbijzijnde vliegveld is M Alagar luchthaven, ligt op ca.. 8 km ten noorden van Torremolinos.