Autoverhuur Salou

  1. Home
  2. chevron_right
  3. Autoverhuur Spanje
  4. chevron_right
  5. Autoverhuur Salou

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Salou

Vind goedkope autoverhuur in Salou door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Salou. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Salou

Autohuur Salou
Auto huren Salou

Salou is een kleine ferie-/badeby gelegen in het noordoosten van Spanje de Middellandse Zee.De stad is gelegen aan de Costa Dorada, ongeveer 10 km ten zuiden van Tarragona – en heeft ongeveer 20.000 inwoners (2010). Salou is een van de meest populaire toeristische plekken in dit gebied.

De belangrijkste attractie in Salou zijn de stranden – waar alles kwaliteit gestempeld met de “Blauwe Vlag”. Ze staan ​​bekend om kindvriendelijk te zijn, met speeltuinen en veel strandwachten. Binnen de stad zijn er ook diverse leuke familie restaurants.

De stad van de waterkant is een populaire ontmoetingsplaats voor toeristen, en aan het eind van de promenade is de fontein “Font Iluminosa” – die is prachtig verlicht ’s nachts.

Net buiten Salou zijn een andere familie attractie – Port Aventura Park. Het is een van de rijkste thema-en pretparken in heel Zuid-Europa. Speciale gebieden zijn geografisch verdeeld (bijv.Mexico, Far West, de Middellandse Zee, Polynesië en China ).Daarnaast biedt het park diverse winkels, shows en activiteiten op het water.

Anders is het ook goed met het nachtleven in Salou voor volwassenen – waar u kunt alles vinden, van gezellige bars en gezellige restaurants te nachtclubs en spillecasinoer.

Een andere bezienswaardigheid is Salou Santa Maria del Mar kerk in 1766. In de omgeving van de stad is ook een aantal grote golfbanen.

Het dichtstbijzijnde vliegveld is Reus Airport, gelegen 14 km ten noorden van Salou.