Autoverhuur El Hierro

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren El Hierro

Vind goedkope autoverhuur in El Hierro door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in El Hierro. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

El Hierro

Autohuur El Hierro
Auto huren El Hierro

El Hierro is een Spaans eiland in de Atlantische Oceaan, en heeft ongeveer 11.000 inwoners (2010). El Hierro is het meest zuidelijke, westelijke en kleinste van de Canarische Eilanden.

Het eiland behoort tot de provincie Santa Cruz de Tenerife, is verdeeld in twee gemeenten – Valverde in het noordoosten en La Frontera in het noordwesten en zuiden. El Hierro is een bergachtig vulkanisch eiland, en het hoogste punt Malpaso centraal gelegen op het eiland en meet 1501 meter Het kustgebied wordt gekenmerkt door steile kliffen, en er zijn weinig zandstranden op dit eiland. Toch El Hierro bekend om zijn uitstekende duikmogelijkheden met kristalhelder water – en in het bijzonder het vissersdorp La Restinga (zuidelijke eiland) is een beroemde duikgebied.

Buiten de stad van La Restinga is eigen sculptuur natuur park “El Sabinar”. Hier kan men de sterke stammen die in kunstwerken ingeschakeld door het weer.

El Hierro is toegenomen toerisme, maar wordt niet beïnvloed door het massatoerisme. Het wordt vaak aangeduid als de “rustige eiland”. Het heeft een prachtig landschap, witte huizen, historische gebouwen en kerken, vriendelijke mensen en rust en stilte.

De hoofdstad is Valverde, en heeft ca.. 5000 inwoners (2010). De stad ligt ten noordoosten gelegen van het eiland – ca. 3 km van de kust – en is 570 m Vanuit de haven stad buiten de boot naar een dergelijke Tenerife en La Gomera. In Valverde, kan men de kerk van “Santa Maria de la Consepcion” bezoeken uit de jaren 1700. Er is ook een etnografisch museum in de hoofdstad.

Volgens Guinness World Records is ’s werelds kleinste hotel op het eiland El Hierro. Het hotel – met de naam “Punta Grande” – gelegen in Las Puntas, heeft slechts vier kamers en is gebouwd in steen aan de rand van een klif.

Het eiland enige luchthaven – El Hierro Airport – ligt 10 km ten westen van het centrum van de hoofdstad, Valverde. Vanaf hier vliegen naar dergelijke Las Palmas (Gran Canaria) en Tenerife.