Autoverhuur San Pedro

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren San Pedro

Vind goedkope autoverhuur in San Pedro door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in San Pedro. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

San Pedro

Autohuur San Pedro
Auto huren San Pedro

San Pedro (of San Pedro de Alcantara) is een klein stadje in Zuid-Spaanse Andalusië, in het bijzonder in de provincie Malaga aan de Costa del Sol. De stad is vernoemd naar Saint Pedro de Alcántara. Afstand oosten naar de meer bekende stad Marbella is ongeveer. 10 km. Er zijn ongeveer 26.500 inwoners in San Pedro (2010).

In tegenstelling tot Marbella San Pedro is iets duidelijk toeristische plek. Het is vooral te danken aan de veelvuldige neiging van verkeersopstoppingen in de stad, omdat de hoofdweg langs de kust, die door het middelpunt (nieuwe corridor door tunnels, echter, in voorbereiding).

San Pedro is een van de weinige zuid-Spaanse steden die erin zijn geslaagd om zijn karakter te behouden, en het is vandaag de dag een belangrijke uitbreiding gaande rond de stad, die uiteindelijk zal deze stad een uitstekende vakantie plek te maken.

Er zijn verschillende attracties in San Pedro, en onder deze is het Romeinse bad (“Las Bovedas”) van 200’s, en de ruïnes van de vroeg-christelijke basiliek “Vega del Mar” van 300’s.

De stad bijeenkomst is de prachtige kust waar er een heleboel leuke bars, cafes en restaurants. Anders wordt de traditionele tordags markt een belevenis op zich, en er zijn ook veel unieke boetiekjes in smalle straatjes.

Ook de beroemde Bora Bora Beach Club, waar u kan worden geserveerd een gevarieerd menu van versnaperingen, is een populaire toeristische bestemming.

Dichtstbijzijnde internationale luchthaven is luchthaven van Malaga, gelegen 65 km ten noordoosten van San Pedro.