Autoverhuur Pontevedra

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Pontevedra

Vind goedkope autoverhuur in Pontevedra door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Pontevedra. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Pontevedra

Autohuur Pontevedra
Auto huren Pontevedra

Pontevedra (ook geschreven Ponte Vedra) is de hoofdstad van de noordwestelijke Spaanse provincie Pontevedra in Galicië, en is een stad met ongeveer 80.000 inwoners (2011). Afstand ten zuiden van de Portugese grens ligt op slechts een paar kilometer.

Pontevedra geschiedenis gaat terug tot de Romeinse tijd, groeide de stad in alle ernst, tot een van de belangrijkste handelspartners van Galicië centra in de loop van de 1100 – en had zijn hoogtijdagen in de late Middeleeuwen – voordat een dramatische neergang begon.De stad eerst wakker weer tot leven toen er een spoorlijn kwam in de late 1800’s – en het eerste deel van de positie van de jaren 1900 heroverd Pontevedra in Galicië als belangrijkste culturele en economische centrum. Een nieuwe recessie zette zich voort in de Franco periode, vooral omdat er een significante Faranco bezwaar zowel in Pontevedra en de rest van Galicië. Na de Franco periode, echter, de stad bloeide weer.

Pontevedra heeft verschillende historische bezienswaardigheden te bieden – met inbegrip van de oude Romeinse brug “Ponte de Burgo”, die zijn naam heeft gegeven aan de stad (Ponte Vetera, “de oude brug”). Het kruist de rivier Lerez, die loopt door de stad.

Het oude centrum van Pontevedra is geconcentreerd rond het centrale plein “Plaza Ferreria”. Hier vindt u ook een speciale fontein en het klooster “San Francisco”. De fontein is een belangrijke tussenstop in het verleden voor pelgrims op doorreis. Ook de uitzonderlijk mooie Renaissance basiliek “Santa Maria” moet worden vermeld. De gevel is versierd met forsirede zilveren platen.

Kunstliefhebbers moeten de tijd nemen om het Provinciaal Museum te bezoeken. Het omvat vijf gebouwen en een waardevolle verzameling van Keltische goud werker, een collectie schilderijen en een oranje collectie.

Het dichtstbijzijnde vliegveld is de luchthaven Vigo, op ca.. 23 km ten zuiden van Pontevedra.