Autoverhuur Amboise

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Amboise

Vind goedkope autoverhuur in Amboise door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Amboise. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Amboise

Autohuur Amboise
Auto huren Amboise

Amboise is een kleine stad in centraal Frankrijk, behorend tot het Franse ministerie van Indre-et-Loire.Amboise is prachtig gelegen aan de rivier de Loire – tussen de steden Tours en Blois. De stad heeft ongeveer 10.000 inwoners (2010).

Hoewel Amboise vandaag is geen grote en dominante stad, het heeft een trotse geschiedenis. Van de jaren 1400 tot de jaren 1600 was het voorbeeld stad van de woonplaats van de Franse koningen.

Anders wordt de stad vooral bekend om zijn grote en prachtige kasteel – “. Château d’Amboise” Het werd gebouwd in de 1000’s, en is omgeven door een prachtig park. Het kasteel is verbonden met het landhuis “Clos Luce” via een ondergrondse gang. Woonde en werkte Leonardo da Vinci als gast van de Franse koning voor de laatste drie jaar van zijn leven (1516-1519). Hij werd begraven in Saint Florentin kerk, die werd naast het kasteel gelegen, maar werd verwoest tijdens de Franse Revolutie.

Andere bezienswaardigheden zijn onder Amboise “Pagode de Chanteloup” – 1:44 m hoog Chinese pagode (gebouwd in 1775), gelegen net buiten de stad.Het bestaat uit 7 verdiepingen, elke verdieping is iets smaller dan de vorige. Anders is er een speciale Postmuseum in Amboise – “La Musee de la Poste”. Als het beweegt 18 km buiten het centrum van Amboise, kan men een bezoek aan het middeleeuwse kasteel “Château de Chenonceau” van rond 1520.

Dichtstbijzijnde internationale luchthaven is Tours Val de Loire Airport, ligt 27 mijl ten westen van Amboise.