Autoverhuur Avignon Luchthaven

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Avignon Luchthaven

Vind goedkope autoverhuur in Avignon Luchthaven door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Avignon Luchthaven. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Avignon Luchthaven

Autohuur Avignon Luchthaven
Auto huren Avignon Luchthaven

Avignon – Caumont Luchthaven (AVN) – die in het Frans heet “Aeroport d’Avignon-Caumont” – is een kleine internationale luchthaven ligt op 8 km ten zuidoosten van de stad Avignon, in het bijzonder in het kleine dorpje Montfavet.

Avignon – Caumont Luchthaven geopend in 1937 en heeft momenteel een terminal gebouw. De luchthaven heeft ongeveer 80.000 passagiers per jaar (2010), en de Britse luchtvaartmaatschappij Flybe en CityJet heeft directe routes naar dergelijke Londen, Southampton, Birmingham, Exeter en Leeds.

Tot de faciliteiten van de luchthaven omvatten bar, restaurant, duty free shop, internet (Wi-Fi), informatiebalie en dagen geopend medisch centrum.

Het dichtstbijzijnde hotel is het Best Western hotel “Le Paradou ‘- en dat is slechts 150 meter van de terminal van de luchthaven.Het hotel heeft diverse restaurants en cafes.

Om naar het Avignon centrum, het gebruik van vervoer taxi of lijnbus.Als u een auto wilt huren in Avignon, verschillende internationale autoverhuurbedrijven op de luchthaven – zoals Avis, Europcar en National.