Autoverhuur Bangkok Luchthaven

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Bangkok Luchthaven

Vind goedkope autoverhuur in Bangkok Luchthaven door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Bangkok Luchthaven. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Bangkok Luchthaven

Autohuur Bangkok Luchthaven
Auto huren Bangkok Luchthaven

Bangkok Suvarnabhumi Airport (BKK) ligt 25 km ten oosten van de hoofdstad – en is ook bekend als New Bangkok International Airport. De luchthaven werd geopend in 2006, ter vervanging van de oude luchthaven Don Mueang Bangkok. De luchthaven verkeerstoren, met zijn 132 meter, de hoogste ter wereld – en de terminal is ’s werelds op een na grootste. Het bestaat uit zeven vleugels – twee voor binnenlands vervoer en vijf voor het internationale verkeer. Maar liefst 70 miljoen passagiers worden jaarlijks geserveerd.

Bangkok Airport is de belangrijkste hub voor een aantal grote luchtvaartmaatschappijen, waaronder Thai Airways International, Bangkok Airways en Orient Thai Airlines. Er zijn een groot aantal vaste routes, die worden aangedreven door verschillende internationale luchtvaartmaatschappijen naar bestemmingen over de hele wereld.

Er zijn geen trein tussen de luchthaven en Bangkok, maar een lijn is in aanbouw. Men kan er echter voor kiezen express bus, lokale bus of taxi. Als u een auto wilt huren op de luchthaven, kunt u zich wenden tot dat van de vele verhuurbedrijven die er vertegenwoordigd zijn. Deze omvatten Avis, Budget, Europcar, National, Sixt en Thrifty.

De openbare voorzieningen op de luchthaven zijn goed, en een verscheidenheid aan bars, cafes en restaurants op Bangkok Airport. De meeste van hen bevinden zich in de vertrekhal op de vierde verdieping. Hier vindt u het merendeel van de winkels, maar er zijn ook een aantal winkels in de tweede en derde verdieping.

Dichtstbijzijnde hotels liggen Novotel Suvarnabhumi Airport, die is gelegen op het luchthaventerrein – ten overstaan ​​van de terminal.

Door goed of het kan worden vermeld dat de luchthaven een aantal verhuur kantoren, vergaderzalen, een grote conferentiezaal biedt – evenals administratieve bijstand en vertaaldiensten.