Autoverhuur Beiroet Luchthaven

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Beiroet Luchthaven

Vind goedkope autoverhuur in Beiroet Luchthaven door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Beiroet Luchthaven. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Beiroet Luchthaven

Autohuur Beiroet Luchthaven
Auto huren Beiroet Luchthaven

Beiroet Rafic Hariri International Airport (BEY) is 9 mijl ten zuiden van de Libanese hoofdstad. Tot 2005 was het net gebeld internationale luchthaven van Beiroet.

De luchthaven heeft directe vluchten naar de drie grootste luchthavens in Europa: Flughafen Frankfurt am Main in Frankfurt, Londen Heathrow Airport en Charles de Gaulle in Parijs.De grootste luchtvaartmaatschappij die vanaf Rafic Hariri flygplatsen is Lufthansa – die heeft een dagelijkse vlucht van Frankfurt. Viking Airlines heeft anders het verkeer Stockholm-Arlanda Airport.

Er zijn momenteel vier eetgelegenheden in de terminal, met inbegrip van een eigen restaurant met Japanse visgerechten. Er zijn diverse restaurants en cafes zijn gepland om te openen in de nabije toekomst. De luchthaven heeft ook een paar klemmen en een duty free shop. Er zijn geen hotels op het luchthaventerrein, maar accommodatie deals in en rond Beiroet zelf is goed.

Om naar het centrum van Beiroet, kan men gebruik maken van bus of taxi. Als u een auto wilt huren op de luchthaven, zijn er verschillende internationale verhuurbedrijven u terecht kunt in de aankomsthal – met inbegrip van Avis, Hertz, Budget, National en Dealers.