Autoverhuur Boedapest

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Boedapest

Vind goedkope autoverhuur in Boedapest door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Boedapest. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Boedapest

Autohuur Boedapest
Auto huren Boedapest

Boedapest ligt in het noorden van Hongarije, en is het land de hoofdstad.De stad heeft 1,7 miljoen inwoners (2011), en is het land de economische, culturele en bestuurlijke centrum. Boedapest is een universiteit en de oudste universiteit werd hier opgericht in 1635.

Boedapest ligt aan beide zijden van de rivier de Donau en is een belangrijke havenstad. De wijk Buda op de rechteroever, terwijl de Pest wijk is aan de linkerkant. De twee rivier sites worden geassocieerd met 8 bruggen – waar de Kettingbrug uit 1849 is de meest bekende.

Boedapest wordt beschouwd als een van de mooiste steden van Europa, en heeft een aantal toeristische attracties. Aan de Buda kant, het kasteel uit 1715, dat is een UNESCO World Heritage Site. Binnen in het kasteel kunt u een bezoek het Nationaal Museum. Ook Matthias Church – oorspronkelijk uit 1015 – is een populaire attractie.

Aan de Pest kant is de indrukwekkende Parlement van 1904 – die een 265 meter lange gevel. Ook het Nationaal Theater, het Opera House en St. Stephen’s Church uit 1902 zijn populaire toeristische attracties hier.

Boedapest heeft een aantal andere wijze curatieve thermische baden, een joodse museum, kunstmuseum, zoölogische – botanische tuin, en diverse parken en recreatiegebieden.

De luchthaven Boedapest Ferenc Liszt International Airport ligt op 20 mijl ten zuidoosten van het centrum.