Autoverhuur Bridgetown

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Bridgetown

Vind goedkope autoverhuur in Bridgetown door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Bridgetown. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Bridgetown

Autohuur Bridgetown
Auto huren Bridgetown

Bridgetown is de hoofdstad en grootste stad op het Caribische eiland staat van Barbados met een bevolking van 98 511 (2012) inwoners.De officiële taal is Engels. Belangrijkste exportproducten zijn suiker, room en melasse. Het is mogelijk om de Rum Factory in Bridgetown ook een bezoek brengen en krijgen een voorproefje.

De stad is een belangrijke toeristische bestemming en heeft een groot cruise boot haven. Broad Street, die loopt langs de parlementsgebouwen in de neogotische stijl en is open voor het publiek, is de stad de belangrijkste straat met veel winkels. Andere belangrijke winkelstraten Swan Street, Roebuck Street en Tudor Street.

Net buiten de stad is Pelican Village staat bekend om zijn markt waar onder andere souvenirs kopen en handwerk. In 2011 is de brug stad historische wijk UNESCO World Heritage Site, en er zijn veel interessante gebouwen om te bezoeken. Een van hen is de Joodse synagoge en begraafplaats, en de Maria kerk uit 1827.

Barbados Museum is gehuisvest in het voormalige Britse militaire gevangenis en is de plek om te gaan of naar geschiedenis van het eiland vast te leggen: Van nature voor in de komst van de Europeanen en Afrikaanse slaven, emancipatie van de slaven, onafhankelijkheid van de Britten, en de recente geschiedenis. Het is een interactief gedeelte voor kinderen.

Grantley Adams International Airport ligt 16 kilometer ten zuidoosten van Bridgetown.