Autoverhuur Brive-la-Gaillarde

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Brive-la-Gaillarde

Vind goedkope autoverhuur in Brive-la-Gaillarde door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Brive-la-Gaillarde. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Brive

Autohuur Brive
Auto huren Brive-la-Gaillarde

Brive-la-Gaillarde is een klein en mooi dorp met ongeveer 50.000 inwoners (2009), gelegen in het zuidwesten van Frankrijk.De stad ligt in de regio Limousin, en behoort tot het Franse ministerie van Corrèze. Brive-la-Gaillarde wordt vaak verwezen naar eenvoudig als “Brive”.

De stad is een belangrijk economisch centrum van de regio, gelegen aan de rivier Corrèze.

Brive-la-Gaillarde heeft een rijke historie en het gebied staat bekend om zijn prachtige natuur. De stad heeft geweldige architectuur en enkele van de meest populaire toeristische attracties zijn onder andere hal van de jaren 1600, de St. Martin’s Church uit de jaren 1200, de kapel Saint-liberale uit de jaren 1400 en de oude watertoren uit de jaren 1800. De watertoren is open voor het publiek.

Andere bezienswaardigheden zijn “Le musee Labenche” gelegen in een prachtig gebouw uit de Renaissance en is een historisch museum met zowel permanente en tijdelijke tentoonstellingen. Ook “Le centre Michelet” aanbevolen een bezoek waard. Dit is een cultureel centrum met zowel een museum en een bibliotheek. Het museum biedt tentoonstellingen gericht op 2 Wereldoorlog.

Brive-la-Gaillarde heeft een aantal jaarlijkse festivals en evenementen – met inbegrip van een grote jaarlijkse boekenbeurs en een populair filmfestival.

De stad van de internationale luchthaven – Aeroport Brive Vallee de la Dordogne – ligt op 22 mijl ten zuidwesten van het centrum.De luchthaven werd geopend in 2010.