Autoverhuur Cancun

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Cancun

Vind goedkope autoverhuur in Cancun door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Cancun. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Cancun

Autohuur Cancun
Auto huren Cancun

De kustplaats Cancun ligt in het zuidoosten van Mexico – In de staat Quintana Roo – op de Caribische Zee.De stad heeft ongeveer 630.000 inwoners (2010). Cancun is gelegen op Yucatánhalvøya, en is de hoofdstad van de gemeente Benito Juárez.

De stad is het meest bekende en bezochte strand van Mexico resort voor Acapulco en de beste reis is hier van december tot april. Cancun kan lokken met lange witte zandstranden en kristalhelder water.

Cancun was in de jaren 1970 ontwikkeld als internationale toeristische centrum. Toeristische voorzieningen bevinden zich op een eiland lilt net buiten het centrum van de stad – waar er een brug naar het vasteland. Tussen het vasteland en het eiland is Nichupte lagunes en Bojórguez.

Een belangrijke toeristische attractie in Cancun is “The Interactive Aquarium” – indien deze kunnen observeren haaien en zwemmen met dolfijnen.

De stad is ook beroemd om zijn bruisende nachtleven met restaurants, bars en nachtclubs. Er zijn ook veel winkels in Cancun – zowel retail en winkelcentra.

Cancun heeft ook attracties zoals het beurs-en congrescentra, golfbanen, Ecopark (populair voor vogelaars) en Maya archeologische vindplaatsen.

Cancun International Airport ligt op 16 mijl ten zuiden van het centrum gelegen.