Autoverhuur Cartago

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Cartago

Vind goedkope autoverhuur in Cartago door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Cartago. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Cartago

Autohuur Cartago
Auto huren Cartago

Cartago is gelegen in Costa Rica, met name in de Cartago provincie, en heeft 148.000 inwoners (2011).City gebied, echter, heeft een bevolking van ongeveer 433.000. De stad ligt 1435 meter boven de zeespiegel in de Cartago rivier. Cartago is gelegen aan de voet van de 3430 meter hoge vulkaan Irazu.

De stad was de hoofdstad in de periode 1521-23. Huidige hoofdstad van Costa Rica, San Jose, 70 mijl ten westen van Cartago.

Kerk “Basilica de Los Angeles” uit 1912 is de stad de meest beroemde toeristische attractie. De kerk bevat het beeld “Zwarte Madonna”, “La Negrita” uit de jaren 1600. De kerk trekt pelgrims uit heel Midden-Amerika. Veel zieke ook deelnemen aan de bedevaart elk jaar, wanneer het standbeeld wordt gezegd dat genezende krachten te hebben.

Een ander punt van Cartago is de ruïnes van de kerk “Parroquia de Santiago Apostel” van 1662. De kerk is gelegen in het centrum van de stad en is verwoest door aardbevingen meerdere malen.

Ook stedelijk museum “Museo Municipal de Cartago” aanbevolen een bezoek waard.

12 km ten oosten van Cartago is het kleine dorpje Orosi. Hier vindt u een prachtig landschap, omgeven door bergen en koffieplantages. Daarnaast kunt u een bezoek een van de Costa Rica de oudste kerken.

In Paraiso – 7 km ten oosten van Cartago – is een prachtige botanische tuin, dat is een zeer populaire toeristische attractie. Het heeft de grootste collectie van Midden-Amerika van orchideeën.

Het dichtstbijzijnde vliegveld is Tobias Bolanos International Airport, gelegen 80 km ten westen van Cartago.