Autoverhuur Cebu Luchthaven

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Cebu Luchthaven

Vind goedkope autoverhuur in Cebu Luchthaven door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Cebu Luchthaven. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Cebu Luchthaven

Autohuur Cebu Luchthaven
Auto huren Cebu Luchthaven

Mactan-Cebu International Airport (CEB) aan de oostkust van de Filippijnse eiland Cebu, ongeveer 15 km ten westen van de stad Cebu. Het eiland met het vasteland verbonden door twee bruggen. Mactan-Cebu International Airport is de op een na belangrijkste transport hub, en de luchthaven verwerkt 6,2 miljoen passagiers per jaar (2012).

De luchthaven wordt de Filippijnse Paliparang Pandaigdig ng Mactan-Cebu.

Mactan-Cebu International Airport werd geopend in de jaren 1960, en beschikt over een terminal. De geplande uitbreiding van de luchthaven om aan de groeiende passagiersverkeer tegemoet te komen.

Ongeveer 20 luchtvaartmaatschappijen hebben directe vluchten vanaf het vliegveld naar talloze bestemmingen – waaronder Manila, Singapore en Bangkok.De luchthaven is een hub voor de luchtvaartmaatschappijen Airphil Express en Cebu Pacific.

Mactan-Cebu International Airport heeft een aantal openbare voorzieningen, zoals winkels (inclusief belastingvrije winkel), restaurants, cafes, geldautomaten, wisselkantoor, een massagesalon, een apotheek en VIP-lounges.

Rechts op de luchthaven, het hotel Waterfront Cebu City Hotel & Casino.

Om naar de stad van Cebu luchthaven, kan men een taxi nemen of jeepney (een bus type dat wordt gebruikt in het openbaar vervoer in de Filippijnen ).

Als u een auto wilt huren in Cebu, een aantal auto huren kantoren op de luchthaven – zoals Avis, Thrifty, Executive en New Sunrise.