Autoverhuur Chiang Mai

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Chiang Mai

Vind goedkope autoverhuur in Chiang Mai door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Chiang Mai. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Chiang Mai

Autohuur Chiang Mai
Auto huren Chiang Mai

Chiang Mai is de hoofdstad van de provincie Chiang Mai, gelegen in het noordelijke deel van Thailand.De stad heeft een bevolking van 210.000 (2010) – en is het belangrijkste in dit deel van het land. Ping rivier loopt door de stad, en de stad is omgeven door hoge bergen.

Chiang Mai is opgericht in de jaren 1200 – en was de hoofdstad van het middeleeuwse koninkrijk van Lanna tot 1768.

Onder de vele attracties van Chiang Mai om te laten zien met betrekking tot het verhaal – dat heeft ervoor gezorgd dat een van de meest populaire toeristische bestemming in Thailand. Traditionele Ambachten van zijde en keramiek, evenals een grote selectie van sieraden, overal kunnen worden gekocht – en de vele prachtige tempels zijn zeker een bezoek waard. De meest beroemde tempel ligt op de top van de berg Doi Suthep – 1200 m Vanaf hier zijn er een prachtig uitzicht over de stad en het omliggende platteland.

Het centrale deel van Chiang Mai is omgeven door een gracht, waar sprake is van een rijk leven van vissen en schildpadden.

In de afgelopen jaren heeft Chiang Mai ook uitgegroeid tot een moderne stad die zwaar heeft geïnvesteerd in technologie en onderwijs.

Het dichtstbijzijnde vliegveld is Chiang Mai International Airport, gelegen net buiten het centrum – aan de voet van de berg Doi Suthep.