Autoverhuur Corsica Luchthaven

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Corsica Luchthaven

Vind goedkope autoverhuur in Corsica Luchthaven door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Corsica Luchthaven. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Corsica Luchthaven

Autohuur Corsica Luchthaven
Auto huren Corsica Luchthaven

Figari Sud-Corse Airport (FSC) – die in het Frans heet “Aeroport Figari Sud-Corse” – ten zuiden van het Franse eiland Corsica gelegen.De luchthaven ligt 25 km ten zuidwesten van de stad Porto-Vecchio – en dat is het eiland 3 grootste stad.

Figari Airport werd geopend in 1975 en beschikt over een terminal. Voorzieningen voor reizigers zijn relatief beperkt, maar er zijn een paar winkels en “snack bars” in het gebouw. Anders is er een schijf gegevens en de mogelijkheden voor toegang tot internet. Er zijn geen geldautomaten op het vliegveld.

Figari Airport bedient ongeveer 300.000 passagiers in het jaar, en luchtvaartmaatschappijen zoals Air France, Air Corsica, Ryanair en Thomsonfly vliegt hier.Er zijn zowel vaste als om tijdelijke vluchten van de luchthaven, en de meest populaire bestemmingen zijnParijs, Marseille, Nice, Londen en Brussel.

Om naar de stad Porto-Vecchio, kan men met de bus of taxi. Veel toeristen willen een auto in Corsica te huren, zodat u de vrijheid om nieuwe en spannende plekken te ontdekken. Men kan zijn auto te krijgen op de luchthaven, dan autoverhuurbedrijven zoals Avis, Europcar en Hertz hebben hier een filiaal.