Autoverhuur Dammam

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Dammam

Vind goedkope autoverhuur in Dammam door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Dammam. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Dammam

Autohuur Dammam
Auto huren Dammam

Dammam (Arabisch: ad-Dammam) is een havenstad gelegen ten oosten van Saoedi-Arabië aan de Perzische Golf. De stad bevindt zich in de Al-Hasa provincie, en is de 3 grootste stad met 903.000 inwoners (2010). Indien wordt geschat agglomeratie, wordt de bevolking steeds het gehele 2 miljoen.

Dammam is de meest olierijke regio in de wereld, en staat bekend als het hoofdkwartier voor olie van Saoedi-Arabië industrie. De stad is ook een belangrijk commercieel centrum, en is ook het eindpunt van de spoorlijn uit Riyadh – Saudi-Arabië hoofdstad.

Harbor “King Abdulazis Sea Port” is de op een na grootste, werd opgericht in de jaren 1940.

Enkele van de meest populaire toeristische attracties in Dammam zijn Nationaal Museum – met een focus op de geschiedenis van het land en de cultuur met dergelijke archeologische en etnografische tentoonstellingen, “Heritage Village” – museum met veel antiek uit alle hoeken van het land en “Dammam Corniche ‘- de 4 km lange kuststrook die van Aziziah Beach strekt zich uit tot Tarot Island.

Ook Koning Fahd Park is een geweldige bestemming. Dit is een groene oase in Dammam met bomen en struiken, kunstmatige meren, cafes, kunstmatige lagunes, watervallen, fonteinen en themapark Saoedi.

Dammam is bekend om zijn prachtige zandstranden en het populaire strand “Half Moon Bay”, een bezoek waard. Er zijn ook twee pretparken. Ten zuiden van dit gebied heeft uitstekende duikmogelijkheden.

De stad is verder een dolfinarium en een dierentuin. Daarnaast Dammam goede winkels met grote commerciële-complexen, winkelcentra en winkels en diverse markten.

Het dichtstbijzijnde vliegveld is King Fahd International Airport, ligt op 35 mijl ten noordwesten van Dammam.