Autoverhuur Dijon

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Dijon

Vind goedkope autoverhuur in Dijon door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Dijon. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Dijon

Autohuur Dijon
Auto huren Dijon

Dijon is gelegen in het oostelijke deel van Frankrijk, en is de hoofdstad van de regio Bourgogne. De stad heeft 150.800 inwoners (2005). Dijon is een belangrijk handelscentrum, beroemd om de productie en verkoop van Bourgondië wijn, likeur, mosterd, azijn, enz. Er wordt gezegd dat Dijon is een van de mooiste steden van Frankrijk, omdat de stad vermeden wordt vernietigd door bommen tijdens de 2e Wereldoorlog. De stad heeft veel kerken en kathedralen, mooie parken, galeries en musea. De prachtige Saint-Benigne kathedraal (1250-1288) moet worden vermeld in het bijzonder. Het is gebouwd in de gotische stijl, met een 94 meter hoge toren. Dijon heeft anders – zoals Parijs – zowel de Notre Dame en de triomfboog (Port Guillaume) ..

Palais des Ducs de Bourgogne Ook een bezoek waard.Hier vinden we zowel kunstmuseum Musee des Beaux Arts, en het stadhuis.

De belangrijkste winkelstraten van Dijon straat genaamd Rue de la Liberte. Het strekt zich uit van de Place Darcy het Palais des Ducs. Waar kan een dergelijke bezoeken Le Boutique Maille (een speciaalzaak voor mosterd!). Ook Les Halles zal voor velen een spannende excursie. Het is een grote, overdekte markt voor landbouwproducten, vlees en vis.