Autoverhuur Dubai

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Dubai

Vind goedkope autoverhuur in Dubai door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Dubai. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Dubai

Autohuur Dubai
Auto huren Dubai

Dubai is de hoofdstad van het emiraat met dezelfde naam – in de Verenigde Arabische Emiraten.Dubai is de grootste stad in het Arabische schiereiland, en is vandaag de dag een grote stedelijke gebied waarin ook een aantal kleinere naburige steden. De Dubai heeft ongeveer 2,1 miljoen mensen (2010), terwijl in het stedelijke gebied wonen meer dan 3 miljoen.

Dubai is een van de belangrijkste toeristische bestemmingen in de Verenigde Arabische Emiraten en de attracties vinden we een aantal grote pretparken – verzameld in een gigantische complex Dubailand. Dit is nog steeds in ontwikkeling. Hier is een voorbeeld The World – een kunstmatige archipel van 300 eilanden in de vorm van de wereldkaart. Het project is gestart in 2003. De wereld is net buiten Dubai reusachtige jachthaven, en op een van de eilanden is het wereldberoemde luxe hotel Burj al-Arab, de vorm van een gigantische zeil. Het is 321 meter hoog, en toen het klaar was in 1999, was ’s werelds hoogste hotel. Burj al-Arab is ook de meest beroemde bezienswaardigheid van Dubai.

In 2010, ’s werelds hoogste gebouw, de Burj Khalifa (828 m) voltooid en is nu al een van de populairste attracties van Dubai. Het gebouw herbergt ook hotels, bioscopen, kantoren, winkels en luxe appartementen.

Luchthaven van de stad – Dubai International Airport – ligt op 4 mijl ten zuidoosten van het centrum.