Autoverhuur Helsinki Luchthaven

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Helsinki Luchthaven

Vind goedkope autoverhuur in Helsinki Luchthaven door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Helsinki Luchthaven. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Helsinki Luchthaven

Autohuur Helsinki Luchthaven
Auto huren Helsinki Luchthaven

Helsinki-Vantaa Airport (HEL) ligt op 17 km ten noorden van Helsinki.Er zijn goede busverbindingen tussen de luchthaven en Helsinki, en er zijn bussen naar andere steden. De vijf autoverhuurbedrijven die hun service Sixt, Avis, Budget, Europcar en Hertz bieden. Ze bevinden zich in de gang tussen de terminals 1 en 2

De luchthaven heeft 130 bestemmingen, waardoor het de luchthaven in Noord-Europa waar de op een na hoogste aantal bestemmingen op de kaart heeft. Zo zijn er dagelijkse vluchten naar 10 verschillende steden in Azië.

14.865.871 passagiers bezocht Helsinki Airport in 2011, is het de vierde grootste luchthaven in de Noordse landen en de grootste in Finland.Het heeft twee terminals ongeveer 250 meter afstand van elkaar gelegen, werd terminal luchthaven vertrekken buiten het Schengengebied gerenoveerd in 2009. Aanvankelijk was de luchthaven werd gebouwd voor de Olympische Zomerspelen in 1952.

Helsinki Airport heeft een breed scala aan cafes, restaurants en bars. Hier is duty-free shop en anders goede winkels, waaronder een Marimekko winkel. Overige voorzieningen zijn een gratis draadloze internetverbinding, een speeltuin, VIP-kamers, congres en bezoeker.

Hotel GLO Helsinki Airport bevindt zich in Terminal 2 en de grotere Hilton Helsinki Airport ligt op 100 meter van de terminal. De Finse luchtvaartmuseum ligt op slechts 15 minuten van de luchthaven gåtid gelegen, het heeft simulatoren voor degenen die willen om de praktijk als een pilot.