Autoverhuur Kaunas

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Kaunas

Vind goedkope autoverhuur in Kaunas door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Kaunas. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Kaunas

Autohuur Kaunas
Auto huren Kaunas

Kaunas is van Litouwen tweede grootste stad, en het is centraal gelegen in het land waar de rivieren Neris en Nemunas samenvloeien.De bevolking is ongeveer 364.000, en de stad is een belangrijk vervoersknooppunt – met inbegrip van met de op een na grootste internationale luchthaven.

Kaunas werd opgericht in de 1000’s en was in de Middeleeuwen zowel een drukke commerciële centrum en een strategisch belangrijke vesting. De stad heeft echter de geschiedenis ondergaan een reeks verwoestende aanvallen – het laatst in de 2 Wereldoorlog. Een periode (1920-1940) was Kaunas hoofdstad van Litouwen.

De moderne Kaunas heeft zich gericht op cultuur en onderwijs – en hier is er de landbouwschool, technische hogeschool en een aantal openbare scholen. De stad heeft ook een aantal theaters, musea en theaters, maar ook een mooie en goed bezochte botanische tuin.

Door het centrum loopt de 2 km lange “Frihetsavenyen” (Laisves Aleja), en bij uitbreiding, vinden we de oude stad van “Arch Cathedral” en het stadhuis uit het midden van de jaren 1500 (die wordt gedomineerd door een elegante toren). Veel van de gebouwen in de oude stad, gelegen langs de smalle, pittoreske straatjes, middeleeuwse, en de wijk als geheel vertegenwoordigt de belangrijkste attractie in Kaunas.

Andere bezienswaardigheden zijn de twee populaire musea Vytautas de Grote Militaire Museum, dat is gevestigd in een gebouw in de Art Deco stijl, en de Litouwse sport museum.

Het dichtstbijzijnde vliegveld is Kaunas International Airport, gelegen 15 km ten noordoosten van de stad.