Autoverhuur Kingston Luchthaven

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Kingston Luchthaven

Vind goedkope autoverhuur in Kingston Luchthaven door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Kingston Luchthaven. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Kingston Luchthaven

Autohuur Kingston Luchthaven
Auto huren Kingston Luchthaven

Kingston Norman Manley International Airport (KIN) – vernoemd naar de politicus Norman Manley – 15 kilometer ten zuiden van het centrum van Kingston gelegen, in het bijzonder op een schiereiland aan de andere kant van Kingston Harbour. Dit is een drukke luchthaven, die dient ongeveer 1,7 miljoen passagiers per jaar.

Er zijn directe vluchten naar verschillende internationale bestemmingen van Kingston Airport – vooral in Amerika en Europa. Veel luchtvaartmaatschappijen die hier, met inbegrip van British Airways, Air Jamaica, American Airlines, Caribbean Airlines en Cayman Airways.

De luchthaven werd geopend in 1968 – en het was voor vele jaren bekend als de Palisadoes. Momenteel is een belangrijke ontwikkeling van de nieuwe terminal in de tijd, en dit werk gepland voor voltooiing in 2022.

Er zijn dertig ambtenaren restaurants, cafes, kiosken, bars en winkels op de luchthaven – dus de faciliteiten zijn zeer goed hier voor de reizigers. Er is ook draadloos internet beschikbaar op de luchthaven en conferentiezalen. Echter, er zijn geen hotels op de luchthaven Kingston, maar u kunt een goede selectie van plaatsen in alle prijsklassen verblijf in en rond de stad te vinden.

Om van het vliegveld naar de actuele Kingston, kan men met de bus of taxi. Als u een auto wilt huren in Kingston, kan men terecht bij een van de autoverhuurbedrijven zijn vertegenwoordigd in de terminal op de luchthaven. Mede autoverhuurbedrijven Avis, Budget, Hertz en Island Car Rentals kantoren.