Autoverhuur Koh Samui Luchthaven

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Koh Samui Luchthaven

Vind goedkope autoverhuur in Koh Samui Luchthaven door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Koh Samui Luchthaven. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Koh Samui Luchthaven

Autohuur Koh Samui Luchthaven
Auto huren Koh Samui Luchthaven

Koh Samui Airport (USM) is gelegen op het vakantie-eiland Koh Samui, Koh Samui ook geschreven in de Golf van Thailand, met name in de zuidelijke Thaise provincie Surat Thani. De luchthaven werd geopend in 1989 en is eigendom van Bangkok Airways. Het gebruik in meer dan 1 miljoen passagiers per jaar en de luchthaven is aangewezen als een van ’s werelds mooiste.

Bangkok Airways en een aantal andere Zuidoost-Aziatische luchtvaartmaatschappijen hebben regelmatig vluchten hier uit een dergelijke Bangkok, Chian Mai, Phuket, Hong Kong, Kuala Lumpur, Singapore en Taipei.

Koh Samui Airport heeft twee terminals – een voor binnenlandse en een voor internationaal verkeer.

Vlak bij de luchthaven is Port Big Buddha pier, vanwaar de veerboot naar het resort van Ko Pha Ngan – van en naar de nabijgelegen haven Maenam Beach Pier is de uitdrukkelijke routes naar Koh Tao en Chumphon.

De openbare voorzieningen op de luchthaven zijn onder andere een grote souvenirwinkel, passagiers lounges en diverse restaurants en bars. Er is ook een aparte winkelstraat in het luchthavengebied – evenals speelplaatsen voor kinderen. Er zijn verschillende hotels in de buurt van het vliegveld.

Als u wilt om zich te verplaatsen op Koh Samui, kunt u gebruik maken van een taxi – of u kunt een auto huren in de aankomsthal van de luchthaven. Verschillende internationale verhuurbedrijven zijn hier vertegenwoordigd – bvAvis, Budget, Hertz en Sixt.