Autoverhuur Kosice

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Kosice

Vind goedkope autoverhuur in Kosice door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Kosice. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Kosice

Autohuur Kosice
Auto huren Kosice

Kosice in het oosten van Slowakije aan de rivier de Hornad – op slechts 25 km van de grens met Hongarije.De stad is de op een na grootste stad na Bratislava, en heeft 234.000 inwoners (2011).

Kosice is het economische en culturele centrum van Oost- Slowakije, en universiteiten, musea, galerieën en theaters.Kosice is ook een belangrijke industriële stad van de regio. In 2013, de stad de titel “Culturele Hoofdstad van Europa” met Marseille in Frankrijk.

Kosice heeft een continentaal klimaat met hete zomers en koude, sneeuwrijke winters.

Oude Stad van Kosice is een belangrijke toeristische attractie met zijn goed bewaarde historische gebouwen. Hier is een voorbeeld een van de mooiste en grootste kathedralen van Slowakije – St. Elisabeth-kathedraal – die werd gebouwd in de periode 1378/08. Ook St. Michael’s kapel uit de jaren 1300 is een bezoek waard. De kapel is de tweede oudste gebouw.

Kunstliefhebbers moeten een bezoek aan de Oost-Slowaakse Gallery – die werd opgericht in 1951. Dit is de eerste kunst Slowakije galerie, en heeft meer dan 6.000 kunstwerken – gemaakt door regionale kunstenaars in de periode 1400 tot 1,900’s.

De hoofdstraat van Kosice genaamd “Hlavna ulica” en is een verkeersvrije straat met veel leuke winkels, cafes en restaurants.

Andere bezienswaardigheden in de stad zijn De Oost-Slowaakse Museum, Technisch Museum met planetarium, een botanische tuin en een dierentuin – dat is ten noordwesten van de stad (district Kavečany) gelegen.

Luchthaven van de stad – Kosice International Airport – 6 mijl ten zuiden van het centrum gelegen.