Autoverhuur Lille

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Lille

Vind goedkope autoverhuur in Lille door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Lille. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Lille

Autohuur Lille
Auto huren Lille

Lille ligt in Noord- Frankrijk de rivier Deûle – vlakbij de grens met België.De stad ligt in de regio Nord-Pas-de-Calais, en behoort tot het Franse Ministerie van het Noorden.

Lille heeft ongeveer 230.000 inwoners (2009), en is een belangrijke commerciële, financiële en culturele centrum. Daarnaast Lille University en een aantal andere onderwijsinstellingen. De stad werd uitgeroepen tot de Culturele Hoofdstad van Europa in 2004.

Buiten de toeristische attracties in Rijsel oude stad moet worden vermeld. Er zijn veel mooie gebouwen – meer in de Vlaamse renaissancestijl. Main square “Place du General de Gaulle” is gelegen in het hart van de stad, en het gebied kan zodanig zijn zie de Oude Markt “Ancienne Bourse” uit 1652.

Andere populaire bezienswaardigheden in de kerk van Lille St. Maurice’s uit de jaren 1400, Sainte-Catherine uit de 1500-jaren 1700 en fort “La Citadelle” van 1660’s.

Lille heeft een aantal interessante musea en kunst museum “Musee des Beaux-Arts” is de meest bekende. De plaats heeft een belangrijke collectie Vlaamse, Nederlandse, Franse en Spaanse meesterwerken – uit de periode van 1400 – 1900’s.

De stad is verder een Charles de Gaulle museum, een natuurhistorisch museum en botanische tuinen en dierentuinen.

De stad van de internationale luchthaven – de luchthaven van Lille – Lesquin – ligt 11 mijl ten zuidoosten van het centrum.