Autoverhuur Limoges

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Limoges

Vind goedkope autoverhuur in Limoges door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Limoges. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Limoges

Autohuur Limoges
Auto huren Limoges

Limoges is het administratieve centrum van de Franse regio Limousin en de hoofdstad van de Haute-Vienne. De stad is gelegen in het westelijke deel van het Centraal Massief gebied, de rivier de Vienne. De bevolking van de stad is ongeveer. 140 000 (2008), echter, neemt men de voorsteden met de stijgende bevolking van ongeveer 180.000.

Limoges heeft sinds 1700 bekend om zijn porselein-industrie. Ook andere industrieën heeft invloed op de stad, die ook sinds de vroege Middeleeuwen was een belangrijk commercieel en cultureel centrum.

Onder de attracties in Limoges, een aantal mooie middeleeuwse gebouwen omvatten, onder Saint-Étienne kathedraal uit de jaren 1200 en de Saint-Michel-des-Lions-kerk uit de jaren 1400. De stad van de bisschoppelijke paleis – een prachtig gebouw in barokke stijl uit de jaren 1700 – is nu een museum. Er zijn ook musea van keramiek, porselein en email van Limoges, waar ze kunnen zich vertrouwd maken met de belangrijkste activiteiten van de stad verhaal.

Andere populaire attracties zijn onder andere de crypte van de heilige St. Martial (900’s) en de ruïnes van de oude Romeinse amfitheater, kapel St-Aurelien (opgesomd in de periode 1.300 tot 1.600’s). Interessante ruïnes van 1100-eeuws kasteel Chalucet kunt ook een bezoek ongeveer 10 kilometer buiten de stad.

Het dichtstbijzijnde vliegveld is Limoges – Bellegarde Airport (Aeroport de Limoges – Bellegarde), ca.. 6 km ten noordwesten van de stad.