Autoverhuur Iisalmi

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Iisalmi

Vind goedkope autoverhuur in Iisalmi door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Iisalmi. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Iisalmi

Autohuur Iisalmi
Auto huren Iisalmi

Iisalmi is een stad gelegen in het Noord-Savo regio en is gelegen in het midden van Finland. De stad heeft een bevolking van 22 138 inwoners (2012).Het is gelegen aan het meer van Porovesi.

Iisalmi staat bekend om een aantal van haar gespecialiseerde bedrijven, een van hen is Olvi dat is het laatste grote onafhankelijke brouwerij in Finland.De andere Finse brouwerijen opgekocht door multinationale ondernemingen. Dit is ook het Genelec fabriek voorraad luidsprekers die worden gebruikt bij het ​​opnemen studies op een hoog niveau in de hele wereld. Het bedrijf Normet voorraad gereedschappen en machines die gebruikt worden in de mijnbouw en tunnelbouw tot een internationale markt.

Iisalmi heeft verschillende attracties voor toeristen te bieden heeft als Runni gezondheid en Neulatammi massagecentrum. Andere bezienswaardigheden zijn onder de lokale geschiedenis en cultuur. Er zijn vele wandelingen in de omgeving, en in de winter zijn er goede omstandigheden om te skiën. Niet ver weg is het natuurreservaat cijfers Kangas.

De meest bekende Iisalmi-based band is een humoristische country-rock band genaamd Halavatun Papat, ook wel “Damn Grandfathers”. De stad is de thuisbasis van Joonas Kokkonen, een van de meest wereldberoemde componist Finland na Sibelius.

De dichtstbijzijnde grote luchthaven naar Iisalmi zijn Kuopio Airport, 80 km van het centrum van de stad.