Autoverhuur Luxemburg Luchthaven

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Luxemburg Luchthaven

Vind goedkope autoverhuur in Luxemburg Luchthaven door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Luxemburg Luchthaven. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Luxemburg Luchthaven

Autohuur Luxemburg Luchthaven
Auto huren Luxemburg Luchthaven

Luxemburg-Findel Airport (LUX) ligt op 6 km buiten het stadscentrum van Luxemburg en het kleine land de belangrijkste luchthaven. Luxemburg Airport bedient ongeveer 1,6 miljoen passagiers per jaar.

De luchthaven werd geopend in het midden van de jaren 1930, en had tot 2004 een terminal. Wanneer werd het gebouwd een nieuw en modern luchthavengebouw, en de oude is gepland om te worden gesloopt.

Luxair, de grootste luchtvaartmaatschappij van Luxemburg en Cargolux hebben een basis op de luchthaven. Bovendien zijn er een aantal internationale luchtvaartmaatschappijen die hier werken – en de luchthaven van Luxemburg biedt regelmatige vluchten naar tal van bestemmingen over de hele wereld.

Om van de luchthaven naar het stadscentrum van Luxemburg, kan men gebruik maken van een bus (meerdere lijnen) of taxi. Een aparte zender wordt gepland, maar de datum. Vandaag is er geen trein. Als u een auto wilt huren op de luchthaven, kunt u zich wenden tot die van de internationale autoverhuurbedrijven zijn vertegenwoordigd in de terminal (Avis, Budget, Europcar, Hertz en Sixt).

Als het gaat om openbare voorzieningen, restaurant, bar en duty free shop in de terminal – evenals een prive VIP-lounge. Het dichtstbijzijnde hotel is het Hotel Ibis Luxemburg Airport, die is gelegen op de luchthaven.