Autoverhuur Manila

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Manila

Vind goedkope autoverhuur in Manila door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Manila. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Manila

Autohuur Manila
Auto huren Manila

Manilla is de hoofdstad van de Filippijnen en is meer in het bijzonder op het eiland Luzon.De stad heeft ongeveer 1,7 miljoen inwoners (2010), terwijl in de Manilla regio (“Metro Manila”) leeft ongeveer 15 miljoen.

Een aantal van tal van attracties Manilla zijn onder meer het volgende: Het prachtige park Rizal (Luneta), Intramuros – een oude stad omringd door een ringmuur, fort Fuerza de Santiago, Malacañang presidentieel paleis en de kerk van San Agustín. Zo niet, is er een belangrijke nationale museum in de stad, naast een grote Filippijnse cultuur.

Manila is een levendige nattelivsby – en in Ermita en Malate districten is er een grote verscheidenheid aan restaurants en uitgaansgelegenheden.Veel van de meest luxueuze hotels zijn gelegen in de brede, 10-km Roxas Boulevard. Er zijn ook verschillende ambassades – in aanvulling op gastronomische restaurants en winkelcentra.

De luchthaven Ninoy Aquino International Airport (NAIA) is iets uit het midden Manila – Pasay City. Bijna 18 miljoen passagiers worden bediend door deze luchthaven per jaar.